2013. július 11., csütörtök

Szigetelést kap lakótömbünk

A játszó tér felől az első nap végén


Több mint 43 év után kap külső hőszigetelést és új színezést házunk. Hosszas töprengés után megszületett az elhatározás, hogy szigeteltetjük a tetőt és az oldalfalakat. Közös képviselőnk kitartó ügyintézésének köszönhetően a kivitelezés elkezdődött.
A játszó tér felől a második nap végén


A nyári melegben a kivitelező alkalmazottai  teszik a dolgukat egymással összhangban burkolják a falat.

3 megjegyzés:

  1. Akkor ti is túl lesztek rajta. Már azok vannak kevesebben akik nem szigeteltek. Ablak- és fűtéskorszerűsítéssel hogy álltok?
    A mi tömbünk 7 évvel ezelőtt csinálta meg( szigetelés, ablak, fűtés), már kifizettük 5 év alatt a részleteket is. Tulajdonképpen nekem bevált az egész dolog, a fűtésen is tudok spórolni, mert túl meleg volt mindig, mikor nem. Így tudom szabályozni.
    Milyen színűek lesztek?

    VálaszTörlés
  2. Éva! Az ablakok nálunk maradnak az eredetiek, mert a fának vagyok a híve, no és Puskin is megmondta. Csak a déli oldalon a glettelés alsó része volt olyan amilyen a képen, de azt már kijavítottam egy fából profilra vágott szegéllyel, amit lekezeltem azután festettem. A gépészeti berendezések mint a szellőzők, esővíz-, szennyvízlevezető, fűtéscsövek, gázcső, hideg-, meleg vízcsövek cseréje a következő lépés lesz, de ahhoz is kell mind a 60 lakó együttműködő képessége. A fűtőtesteket néhány éve lecseréltettük és van külön mérőnk is.
    A szín az még most van az eldöntés stádiumában, szóval nem tudom még.

    VálaszTörlés
  3. Anyuéktól házának korszerűsítéséből tudom, milyen ha a lakók nem működnem együtt, nem szavazzák meg, amit kell. Sok probléma és nehézség. Ahogy látom jól haladtok.
    Nálam rendben volt minden( sok munka persze, de mi nem), anyuék szétharcolták és idegelték egymást.

    VálaszTörlés