2013. november 10., vasárnap

Tepertős pogácsa

Ez ép kisült

Ez pedig ehető
A tepertőt enni legjobb frissen vagy még mielőtt megavasodna ledarálva pogácsába belesütni. Igaz?

14 megjegyzés:

  1. Így igaz, ami a tepertőt illeti!:-)
    Ma délelőtt láttam valakit az Intersparban, akit úgy gondoltam a képek alapján, hogy te vagy, de aztán biztos voltam, hogy mégsem.Így nem szólítottam meg!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amióta csak két óra parkolás engedélyezett díj fizetés nélkül csak egyszer voltam ott és az bizony több hónapja. :-)

      Törlés
  2. Ha most azt írod, hogy vasárnap késő délelőtt voltál az Intersparban, akkor rosszul döntöttem!:-)

    VálaszTörlés
  3. Tibor, egyetértek a tepertő felhasználást illetően:) ahogy elnézem, nem sokáig tarthatott:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy szüleitől ellesett, tanult ezt, azt az ember párja.:-) Bizony kapós volt.

      Törlés
  4. Én tegnap süttem pogácsát. És túrósat. :-)
    A tepertőt pedig nagyon szeretem. Főleg fenn a hegyen a fűben ülve. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan finom volt amit Te sütsz. A tepertőt szereted azt is tudom hisz a kutyusodnak is Tepertő a neve.:-)
      Tepertő után a hegyen egy pohárka bor után végig dőlni, gerincet kinyújtani és a kék egekbe úszó felhőpamacsokat figyelgetni. De jó is az!:-)

      Törlés
    2. Igen a pohár borocskát én is hozzágondoltam rögvest. Természetesen üvegpohárban, abroszkával. :-)

      Törlés
  5. Jól felcsigáztál vele tegnap:) Hát szabad ilyet? :-D

    VálaszTörlés
  6. Ép akkor hívtál, amikor az első tepsivel kisült. Szerencsére a második sütésideje sem lett elbeszélgetve.:-)

    VálaszTörlés
  7. Kár, hogy nem lehet teleportálni. Jól néz ki :)
    Ügyes "az ember párja" ;-)

    VálaszTörlés
  8. Húhhh, de szeretem... nagymamám sütött mindig, hozzá kötődik ez az íz. :-)

    VálaszTörlés
  9. Hú, ez nagyon jól néz ki:)

    VálaszTörlés